برای تامین و حفظ بهداشت و ایمنی مواد غذایی از مزرعه تا سفره

برای تامین و حفظ بهداشت و ایمنی مواد غذایی از مزرعه تا سفره

برای تامین و حفظ بهداشت و ایمنی مواد غذایی از مزرعه تا سفره در تصاویر زیر برخی از نمونه های رعایت و عدم رعایت بهداشت و ایمنی مواد غذایی نشان داده شده است

برای تامین و حفظ بهداشت و ایمنی مواد غذایی از مزرعه تا سفره

فعالیت 1 صفحه 40 سلامت و بهداشت دوازدهم

مصرف غذاهایی که به صورت کنسروی هستند و آنها را به صورت نجوشیده استفاده میکنیم.

خرید و مصرف مواد غذایی به صورت فله ای.

تماس مواد غذایی خام مثل گوشت، مرغ، ماهی و … با موادی مثل نان.

استفاده از آب غیر بهداشتی در تهیه و پخت غذا.

ریختن غذای داغ توی ظروف پلاستیکی و یکبار مصرف.

استفاده از لیوان های یکبار مصرف در موقع نوشیدن چایی که چای را به صورت داغ در لیوان میریزیم.

هنگام خرید مواد خوراکی ممکن است دست فروشنده آلوده به انواع کثیفی ها باشد.

برای تامین و حفظ بهداشت و ایمنی مواد غذایی سلامت و بهداشت

برای تامین و حفظ بهداشت و ایمنی مواد غذایی صفحه 40 سلامت و بهداشت دوازدهم

 

گردآوری توسط: مرجع انشا ensha.org

اخطار:

کپی برداری از مطالب “مرجع انشا” در سایت ها و وبلاگ ها ممنوع می باشد در صورت مشاهده مراتب به سایت ساماندهی و همچنین به DMCA Report از طریق گوگل گزارش داده خواهد شد. استفاده در مدارس و مکان های آموزشی هیچ مانعی ندارد.

ارسال یک پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *